Vil du være med til at gentænke madsystemerne? Kom og tag del!
Madland samler agenter for bæredygtig forandring af vores madsystemer.
Vi kalder jer: Madsystembrydere.

Vi rækker ud til dig og en mangfoldig række af virksomheder, organisationer, eksperter og videnspersoner på tværs af madsystemet med en invitation til at slutte dig til et fælles program, hvor vi arbejder for inspiration, handling og problemløsning: Kom med i Madland Koalitioner for 2023-24.

Madland stiftede 14. juni 2022 Madland Koalitioner og samlede en række aktører for at diskutere og beslutte, hvordan vi i fællesskab vil præge dagsordenen og engagere, inspirere og begejstre det omgivende samfund til undren såvel som handling. Henover en periode på et år skaber de 23 medstiftende aktører sammen i Madland Koalitioner et fælles program, der skal løfte de vigtigste dagsordener i, hvordan vi som samfund skaber et mere bæredygtigt madsystem. Programmet er en platform, hvor både møder, studieture, samtaler, podcasts, viden, magasiner og artikler samles.

Fire koalitioner – fire dagsordener

I 2022 stiftede Madland fire koalitioner: Retfærdig mad, Cirkulær mad, Madforbindelse mellem land og by og Grøn mad. Hver koalition vil i et helt år samarbejde om at stille spørgsmål, fremvise løsninger og engagere og inspirere andre madprofessionelle såvel som madborgere til handling.

De 23 medlemmer af Madland Koalitioner 2022-23 er: Økoskabet, Seerupgaard, Rødder, Geobit, SaitoCPH, Brøl, Il Buco, La Banchina, Johanne Birn, Pantrii, Changing Food, Coop Crowdfunding, SenseOfNordicFood, Slow Food Danmark, Haver til Maver, Kitchen Collective, Foodprint Nordic, Rabarbergaarden, Rasmus Holmgård, FoodSHIFT 2030, CPH Food Space, Teresa Andersen og Morten Kromann Nielsen.

Målet er hvert år at etablere nye koalitioner, der samarbejder i et helt år om aktuelle dagsordner. Derfor er vi lige nu ved at samle til Madland Koalitioner 2023-24.

Læs mere Om Madland Koalitioner, hvor du finder en kort beskrivelse af ambitionerne og se, hvordan du kan tage del og drage fordel fra dit eget ståsted – i armkrog med andre gode kræfter fra madens verden.
Vigtige datoer

20.-23. april 2023: Madland Festival 2023