Foto:
[Underrubrik]
[Brødtekst]
PROGRAM
Velkomst
10.00: Ankomst til Kornets Hus, Hjørring
10.10: Velkommen, introduktion, kaffe og morgenbag.
Velkomst og introduktion til Kornets Hus ved initiativtager Jørn Ussing Larsen og centerleder Johannes Haandsbæk Vestergaard.
Introduktion af deltagere, dagens program og Madland ved Marie Sainabou Jeng, stifter af Madland.
Rundvisning i Kornets Hus.
Samtaler
11.00: Samtalesession 1:
Korn, kvalitet og biodiversitet fra jord til bord.
12.00: Frokost og samtalesession 2:
Brød- og måltidskultur. Vi bager pizza sammen.
13.30: Samtalesession 3:
Håndværk og værtskab. Med kaffe og kage
14.45-15.00: Afrunding og opsamling
Tak for i dag
Kornets Hus er et viden- og oplevelsescenter. Vi dyrker kornets historie, kultur, bæredygtighed, biodiversitet og anvendelse. Kornets Hus ligger i Hjørring, hvor vi arbejder lokalt såvel som nationalt med at skabe interesse og begejstring for korn.Følg Kornets Hus på Instagram, Facebook og kornetshus.dk og skriv dig op til nyhedsbrevet.
Madland er et madpolitisk og fællesskabende samlingspunkt. Gennem møder, medier og viden arbejder vi for at gentænke madsystemet ved at ruste professionelle madfolk såvel som madborgere til at tage aktiv stilling til ansvar og indflydelse i den bæredygtige forandring.
Følg Madland på Instagram og LinkedIn, og skriv dig op til nyhedsbrevet.
Frontløberne er støttet af Nordea-fonden.