Om Madland

Madland er et madpolitisk og fællesskabende samlingspunkt for os, der vil en bæredygtig forandring af madsystemerne i Danmark. Et samlingspunkt, hvor vi vil engagere, inspirere og begejstre til undren såvel som handling.

Gennem møder, medier og viden vil Madland forbinde og ruste professionelle madfolk såvel som madborgere til at tage aktiv stilling til vores ansvar og indflydelse i den bæredygtige forandring. Sammen vil vi blive klogere på det uoverskuelige system, der ligger bag de råvarer og produkter, vi spiser til daglig, og sætte scenen for nye møder, samarbejder og værdifællesskaber blandt os, der tager gaflen i den anden hånd og arbejder og spiser for at bryde med madsystemet, som vi kender det i dag.

Kort opsummeret vil vi demokratisere vores madsystem. Det er nemlig åbenhed, viden og gode, kritiske spørgsmål, der giver den bedste mad på tallerkenen i dag - og skubber til en positiv forandring i morgen.

Madland tester i 2021 en række formater. Glæd dig til podcasts, digitale magasiner, samtaler, artikler, studieture og meget mere.

Madland er stiftet i 2020 af Koalition og er sat i verden som virksomhedens aktivistiske bidrag til den bæredygtige forandring af vores madsystemer. Madland ejes og finansieres af Koalition.

Vil du vide mere?

Presse og kommunikation:

Peter Warberg: Presseansvarlig
2510 2702 | pw@peterwarberg.dk

Talsperson

Marie Sainabou Jeng, Stifter og direktør
26147260 | marie@koalitionkbh.dk

Praktiske henvendelser og events

Augusta Rosenbech Scheving: Projektleder
41692266 | augusta@koalitionkbh.dk

Partnerskaber

Jacob Damgaard: Stifter og festivaldirektør
22905025 | jacob@koalitionkbh.dk