Tilmeld dig Madland Nyhedsbrev

* krævede felter

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så accepterer du Madlands persondatapolitik og giver samtykke til, at vi må sende dig nyheder, information, invitationer til møder og event, samt annoncering via sociale medier og andre kanaler. Du kan i vores persondatapolitik læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, og hvilke rettigheder du har.

Du kan til hver en tid afmelde vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet i mailen. Du kan læse vores persondatapolitik på Madland.dk.

Vi bruger Mailchimp som platform til at sende nyhedsbreve. Ved at klikke på tilmeld acccepterer du, at dine oplysninger bliver overført til Mailchimp. Læs mere om Mailchimps privatpolitik her.

Hold dig opdateret på det danske madlandskab med:

  • Et skarpt overblik over vigtige nyheder fra den madpolitiske verden.

  • Interviews med aktivister, studerende, jordbrugere, småproducenter, iværksættere og andre inspirerende folk, der arbejder for et nyt og sundere madsystem. 
  • En evigt voksende ordbog, der hver måned tager et nyt komplekst madbegreb op.
  • Vores anbefalinger til alt fra bøger, podcasts og film til events, der sætter fokus på vores madsystem og på den gode madoplevelse.

  • Lækre opskrifter og madtips fra dem, der mestrer det bedst.