Madland Koalitioner

Madland Koalitioner samler madsystembrydere i koalitioner for gentænkning af madsystemet. Temaer for Madland Koalitioner er defineret af Madland eller opstår i partnerskaber. Fælles for koalitionerne er at Madland faciliterer et madpolitisk fællesskab og program over minimum 1 år med det formål at engagere, inspirere og begejstre det omgivende samfund til undren såvel som handling inden for det givne tema.

Madland Koalitioner mødes for at skabe et fælles program, hvor koalitionen diskuterer og beslutter, hvordan vi i fællesskab vil præge dagsordenen med programmet for møder, studieture, samtaler, podcasts, viden, magasiner og artikler.

Madland Symposium, Foto_ Liv M Kastrup for Madland 061_comp

Madland Koalition: Gentænk København som madby

Hvor står København som en grøn, cirkulær og retfærdig madby, og hvordan spiser vi og arbejder for et gentænkt levende og samfundsansvarligt madsystem? Med støtte fra Københavns Kommune stifter Madland nu en koalition af aktører, der arbejder for København som gentænkt madby, og som vil styrke madforbindelsen mellem by og land.

Back to the Roots_Madland_Master_1920x1080_Stereo_v1.00_12_41_08.Still029_32

Madland Koalition: Det globale syd

Hvordan spiser og arbejder vi for mere klimaretfærdige madsystemer og sikrer unge jordbrugere i det globale syd retten til at dyrke deres oprindelige afgrøder? Vores madkultur i Danmark er forbundet til et globalt madsystem, som sætter dybe aftryk i det globale syd.