Læs med og bliv opdateret på madpolitisk nyt fra Madland og resten af madlandskabet

Banker dit hjerte for en fremtid med samfundsvarlige madsystemer, er du den fødte community manager og vild med at skabe engagerende indhold på tværs af sociale og digitale medier og platforme?
Tag med Madland på CPH:DOX og se hundredvis af nye dokumentarfilm fra hele verden, deltag i debatter, live events, koncerter og fester 13.-24. marts. Vi har udvalgt otte madpolitiske film, som vi anbefaler dig at se.
Det synes omsonst, at vi i Danmark praktiserer visse landbrugsformer, der har helt åbenlyst store omkostninger.
Vær med til at sætte dagsordenen og gør dit samfundsansvar gældende gennem Madland Program. Vi samler jer, der gentænker madsystemet på tværs af jordbrugere, landmænd, fiskere, producenter, købmænd, kokke, medie- og madfolk og madborgere.
'Vi må spørge os selv, hvad er det for en fremtid, som vi er i gang med at skabe i nutid.' Sådan faldt opfordringen fra min kollega Anton forrige torsdag...
Madland har i samarbejde med Københavns Kommune stiftet en koalition og udpeget 100 konkrete mindre aktører, som styrker madforbindelsen mellem land og by...
Madland stifter med støtte fra Københavns Kommune en koalition af frontløbere fra hele madsystemet. Fra jord til bord i og omkring København. Koalitionen er udformet som en liste med 100+ fremsynede aktører, der arbejder for at styrke madforbindelsen mellem land og by og for at gentænke København som madby. Listen er den første kortlægning af sin art i København.
Hvor står København som en grøn, cirkulær og retfærdig madby, hvordan styrker vi madforbindelsen mellem land og by, og hvordan spiser og arbejder vi for et gentænkt, levende og samfundsansvarligt madsystem? 10. episode er netop udkommet i Madland Podcast.
Fra 19.-26. november inviterer Madland københavnerne ud for at møde, opleve og lære fra en række af byens frontløbere...
Ja, undskyld mit ligefremme spørgsmål, men jeg har været lidt i tvivl på det seneste...
Hvor står København som en grøn, cirkulær og retfærdig madby, og hvordan spiser vi og arbejder...
Efterår er tid til ro, fordybelse og dragende sanseoplevelser. Derfor har Madland med anbefalinger...
Er du nysgerrig efter at blive klogere på madsystemet, og hvordan du kan være med til at skabe forandring...
Er du jordbruger eller producent, og ønsker du at udforske potentialet af bondemarkeder som salgskanal?
Lyt med i Madland Podcast episode 7 og bliv klogere på, hvordan Roskilde Festival gentænker deres aftryk...
Jordens vigtigste årti er nu! og det kalder på handling. Kom med til en jordnær, frodig og festlig festival...
14. september inviterer Københavns Kommune virksomheder og organisationer til at give deres input...
Copenhagen Cooking er tilbage i topform og byder københavnerne og resten af verden...