Læs med og bliv opdateret på madpolitisk nyt fra Madland og resten af madlandskabet

Vi er vilde med alle jer, der tog del i samtaler, laboratorier, gårdbesøg, frokostpauser, dokumentarpremiere, fejringer, middage, markvandringer, oplæsninger, koncert og udstillinger, og vi er sandelig også vilde med jer der fulgte nysgerrigt med i vores medier og heppede fra sidelinjen. Sæt kryds allerede nu, datoen for Madland Festival 2025 er sat til 1.-4. maj.
I dag til Madland Festival 2024 inviterer produktionsselskabet, The Mother Tree, og det madpolitiske samlingspunkt Madland til symposium, der ser kritisk på, hvordan vi spiser og arbejder for mere klimaretfærdige madsystemer, og sikrer unge jordbrugere i det globale syd retten til at dyrke deres oprindelige afgrøder. Premieren på ‘Back to the Roots’ sker sammen med Hotel- og Restaurantskolen, og film og podcasts skal derefter rundt på højskoler, festivaler og skabe grobund for en koalition for forandring.
Det madpolitiske samlingspunkt og fællesskab Madland inviterer for femte år i træk til Madland Festival med opfordringen; gentænk madsystemet! Denne gang sker festivalen over fem dage fra torsdag 18.- mandag 22. april i København og omegn.
Banker dit hjerte for en fremtid med samfundsvarlige madsystemer, er du den fødte community manager og vild med at skabe engagerende indhold på tværs af sociale og digitale medier og platforme?
Tag med Madland på CPH:DOX og se hundredvis af nye dokumentarfilm fra hele verden, deltag i debatter, live events, koncerter og fester 13.-24. marts. Vi har udvalgt otte madpolitiske film, som vi anbefaler dig at se.
Det synes omsonst, at vi i Danmark praktiserer visse landbrugsformer, der har helt åbenlyst store omkostninger.
Vær med til at sætte dagsordenen og gør dit samfundsansvar gældende gennem Madland Program. Vi samler jer, der gentænker madsystemet på tværs af jordbrugere, landmænd, fiskere, producenter, købmænd, kokke, medie- og madfolk og madborgere.
'Vi må spørge os selv, hvad er det for en fremtid, som vi er i gang med at skabe i nutid.' Sådan faldt opfordringen fra min kollega Anton forrige torsdag...
Madland har i samarbejde med Københavns Kommune stiftet en koalition og udpeget 100 konkrete mindre aktører, som styrker madforbindelsen mellem land og by...
Madland stifter med støtte fra Københavns Kommune en koalition af frontløbere fra hele madsystemet. Fra jord til bord i og omkring København. Koalitionen er udformet som en liste med 100+ fremsynede aktører, der arbejder for at styrke madforbindelsen mellem land og by og for at gentænke København som madby. Listen er den første kortlægning af sin art i København.
Hvor står København som en grøn, cirkulær og retfærdig madby, hvordan styrker vi madforbindelsen mellem land og by, og hvordan spiser og arbejder vi for et gentænkt, levende og samfundsansvarligt madsystem? 10. episode er netop udkommet i Madland Podcast.
Fra 19.-26. november inviterer Madland københavnerne ud for at møde, opleve og lære fra en række af byens frontløbere...
Ja, undskyld mit ligefremme spørgsmål, men jeg har været lidt i tvivl på det seneste...
Hvor står København som en grøn, cirkulær og retfærdig madby, og hvordan spiser vi og arbejder...
Efterår er tid til ro, fordybelse og dragende sanseoplevelser. Derfor har Madland med anbefalinger...
Er du nysgerrig efter at blive klogere på madsystemet, og hvordan du kan være med til at skabe forandring...
Er du jordbruger eller producent, og ønsker du at udforske potentialet af bondemarkeder som salgskanal?
Lyt med i Madland Podcast episode 7 og bliv klogere på, hvordan Roskilde Festival gentænker deres aftryk...