Læs med og bliv opdateret på madpolitisk nyt fra Madland og resten af madlandskabet

Lyt med i Madland Podcast episode 7 og bliv klogere på, hvordan Roskilde Festival gentænker deres aftryk...
Jordens vigtigste årti er nu! og det kalder på handling. Kom med til en jordnær, frodig og festlig festival...
14. september inviterer Københavns Kommune virksomheder og organisationer til at give deres input...
Copenhagen Cooking er tilbage i topform og byder københavnerne og resten af verden...
Die Gemeinschaft, our fellow organization in Germany working for a better food system...
Hvordan ser folkeskolen ud i Danmark, når både trivsel og fremtidens klimavirkelighed skal integreres i undervisningen?
2023 er et historisk år på Roskilde Festival. Festivalen åbner nemlig den nye scene Food is Now dedikeret til madpolitiske temaer.
For fjerde gang samlede Madland på tværs af madsystemet i vores madpolitiske festival...
Er du kornprofessionel? Så er du hermed inviteret, når viden- og oplevelsescenter Kornets Hus...
Madland retter i en artikelserie blikket tilbage mod madsystemiske læringer fra Madland Festival 2022...
Glæd dig til gårdbesøg, fællesfrokost, samtaler og cirkulær fredagsbar i København og omegn.
Skal du med, når viden- og oplevelsescenter Kornets Hus og Madland samler frontløberne af undervisere,...
Hvad blev der af producenterne af regntøj, tandtråd, maling og stegepander og politikerne? Hvorfor er...
Photo: Jason Taylor for Food Diversity Day Help celebrate and save food diversity and find...
I madinnovationshuset og kooperativet CPH Food Space søger vi en kernekollega til implementering af ny...
Tag til Terra Madre Dag søndag 11. december på Grønt Marked og fejr de tre vindere af Slow Food Danmarks nye præmiering for god, ren og retfærdig mad – og Slow Foods fødselsdag.
For første gang nogensinde optog Madland Podcast live under Food Festival i Aarhus. Her satte vi jordbrugsiværksætter og madsystembryder Tine Svensson i stævne for at blive klogere på, hvad det er for et projekt, hun for nyligt har sat gang i, da hun overtog sin slægtsgård, Reballegård, i Søvind lidt udenfor Horsens. En ny episode af Madland Podcast er ude. Læs og hør nærmere her og i din foretrukne podcast-app.
Vi former og forandrer verden, som vi spiser. Og vi er ved at spise os til udryddelse. Hvordan recirkulerer vi den mad, der går til spilde? Madland tog på besøg hos medlem af Madland Koalitioner og stifter og direktør for BRØL, Saimon Skurichin for at lære, søge svar på tiltale og tegne et portræt.