Foto: Signe Rønnegaard for Coffee Collective
Er du nysgerrig på kaffens verden? Vil du vide mere om, hvad kaffe egentlig er for en størrelse, og hvor det kommer fra? Og vil du gerne blive skarp på smag og aroma, når det kommer til kaffe?
Tag med Coffee Collectives baristaer på kursus i deres risteri og bliv klogere på kaffens rejse fra bønne til kop og hvordan vores kaffe kommer til at smage, som den gør. Her bliver du indviet i kaffebrygningens håndværk - og al den snilde og teknik, der ligger bag en balanceret kop kaffe. Der er fokus på smag, duft og brygning af sort filterkaffe, når Coffee Collectives baristaer introducerer bryggemetoderne Espro French Press og håndbryg på både Aeropress og Kalita Wave. Du får naturligvis også tips og tricks til kaffekværne og kværningsgrad, som er helt essentielt for at brygge en god kop kaffe.
Coffee Collective er certificeret B-corp - det vil sige, at de forpligter sig på at bruge kræfter på at løse sociale og miljømæssige problemer. Deres kaffe er handlet direkte med kaffefarmerne. Du kan på hver eneste pose bønner se, hvem der har dyrket kaffen, og hvor høj en kvalitetsbonus, Coffee Collective har betalt oveni markedsprisen for bønnerne til farmeren, fordi kvaliteten er højere end almindelig kaffe.
Dette kursus afholdes 28. september.
Kurset afholdes også følgende dage:
18. august kl. 17.30-20.30
2. september kl. 17.30-20.30
7. september kl. 13.30-16.30
15. september kl. 17.30-20.30
28. september kl. 13.30-16.30
En billet koster 570 kr.