Madland Koalition: Gentænk København som madby

Hvor står København som en grøn, cirkulær og retfærdig madby, og hvordan spiser vi og arbejder for et gentænkt levende og samfundsansvarligt madsystem? Med støtte fra Københavns Kommune stifter Madland nu en koalition af aktører, der arbejder for København som gentænkt madby, og som vil styrke madforbindelsen mellem by og land.

Tag del i Madland Koalition: Gentænk København som madby?

Er du optaget af København som grøn, cirkulær og retfærdig madby, og hvordan vi styrker forbindelsen mellem land og by?

Kom og vær med til at sætte dagsordenen og gør dit samfundsansvar gældende gennem Madlands program. Vi søsætter et program for hele året, hvor vi samler visionære madfolk i Madland Koalition: Gentænk København som madby, så vi i fællesskab kan invitere indenfor og udenfor til samtaler, studieture, laboratorier og programmøder og kan publicere podcasts, artikler, magasin, nyhedsbreve og dele i vores sociale medier.

Vil du tage aktiv del i Madland Program, så skriv og hør, hvordan du slutter dig til koalitionen.

Gentænk København som madby

Gennem 10 år har København haft en international styrkeposition som en gastronomisk hovedstad ledt af fyrtårne i restaurationsbranchen, samtidig har byen udviklet sig til en mangfoldig myriade af fremsynende aktører fra hele madsystemet. Fra jord til bord i og omkring København.

Det er tid til at samle, sætte scene til og styrke nye og spirende stemmer af forandringsagenter og frontløbere lige fra bylandbrug, skolehaver og madmarkeder, til offentlige køkkener og restauranter og mindre samfundsiværksættere og omkringliggende kreative erhverv.

Sammen vil vi skabe en større kulturel forankring og sammenhængskraft blandt organisationerne indenfor og på tværs af nabolag og bygrænser, og vi vil dyrke de formelle og uformelle fællesskaber, der udvikler byen og sikrer borgere og erhverv et levende og godt by- og madliv.