Madland Festival 2023

Samtaler, gårdbesøg, cirkulær fredagsbar og gentænksmarked — kom med, tag del og gentænk madsystemet 20.-23. april 2023 i København og omegn.

Madland Festival 2023 er en madfestival, hvor vi inviterer dig til at tage del i og blive klogere på at gentænke madsystemet. 20.-23. april byder programmet på ca. 25 forskellige sessioner med samtaler, gårdbesøg, studieture, laboratorier, middage, cirkulær fredagsbar og marked i København og omegn.

Tag del og mød dem, der går forrest med at gentænke madsystemet. Madland Festival samler madsystembrydere, der arbejder og spiser for en bæredygtig fremtid. Sammen med Madland Koalitioner og andre madsystembrydere fremviser vi løsninger og nye idéer, stiller spørgsmål til madsystemet som vi kender det, og drøfter og beslutter, hvordan vi i fællesskab kan skabe forandring.

Velkommen madborgere, elever og studerende, jordbrugere, landmænd, fiskere, producenter, købmænd, kokke, forskere, medie- og madfolk.

Skriv dig op til Madland Nyhedsbrev og følg vores sociale kanaler for at holde dig opdateret om mere information og billetkøb.

Vil du med i programmet, så skriv til Jacob Damgaard på Jacob@madland.dk.