Minimer - Mindre madspild & mere bæredygtighed er en fortælling om hvordan to unge mad idealister ønsker at ændre måden vi ser på vores fødevarer, og hvordan man sagtens kan skabe enorm velsmag ud af både skræller, stokke og overproducerede varer. Men også hvordan man anskuer bæredygtighed ud fra et pragmatisk synspunkt. Olivier vil fortælle om hvordan Maria og ham startede Minimer, med ønsket om at mindske det enorme madspild der til dagligt foregår i hele verden, men også fortælle om hvordan det for dem handler om så meget mere: Om økologi, om dyrevelfærd og om at drive en forretning. Der vil undervejs komme eksempler på, hvordan man kan mindske sit eget madspild, og hvor lidt der egenligt skal til, hvis bare vi er nok der gør noget ved det. Til slut vil der blive serveret en ret baseret på råvarer der kunne være endt som madspild, tilsat en masse økologi - der vil undervejs ligeledes være mulighed for at stille spørgsmål til hvordan man selv kan undgå madspild, med lidt fif og tricks fra kokken.