Kom med når Rødder og Æblerov fejrer æblesæsonen med cidermiddag på Pladefabrikken. Tallerknerne fyldes med de bedste danske økologiske råvarer og glassene med den dejlige danske økocider fra Æblerovs cideri i Svinninge. Vi skal hygge, spise, drikke og smage på masser af æbler. Vi dækker op til langbordsmiddag (selvfølgelig med god afstand mellem selskaberne) og serverer 3 retter mad med masser af grønt, gris fra Hindsholm og selvfølgelig æbler. Du får indsigt i Æblerovs ciderunivers og oplever hvordan cider kan parres med mad.
Rødder har igennem de sidste 10 år lavet pop up og langbordsmiddage, hvor der bliver serveret enkel mad med masser af smag og altid de bedste råvarer i sæson fra lokale økologiske eller biodynamiske leverandører.
Æblerov har siden 2011 produceret vild, dansk æblecider fra økologiske frugtavlere rundt om i landet. Sammen har Rødder og Æblerov igennem flere år skabt hyggelige ciderbaserede gastrooplevelser og glæder sig til at byde jer velkommen i Rødders nye lokaler i Nordvest Pladefabrikken.
Menu
Jordskok, slethvar, æble
Gris fra Hindsholm, æble/løg creme, bladbeder
Knoldselleri og brunet smør
Masser af grønt med cider
Tærte, æble, creme, knas
Surdejsbrød og pisket smør
Sted: Pladefabrikken, Bispevej 4A , 2200 København NV
Tid: fredag d. 25.september kl. 18.30
Pris: 325 kr. for 3 retter mad
Æblerov har sammensat en cidermenu til 150 kr.. Man kan selvfølgelig også købe flasker og glas ligesom der også vil være lidt naturvin, øl og most i baren.