Græsrodsbevægelsen for uafhængige barer Drinkindependent byder under Madland på den perfekte snack-combo kun med lokale danske kvalitetsråvarer hos cocktailbaren Balderdash; Stauning Whisky og Bornholms Kildevand med brus serveret med bæredygtig dåsefisk fra Fangst og surdejsbrød fra Babbo Bakery.
Om Drinkindependent:
København har en verdensklasse cocktailbarscene. Og det skyldes især alle de dedikerede bartendere, der driver lokale og uafhængige cocktailbarer, hvor samarbejdet med danske og nordiske leverandører er i højsædet - fra destillerier og kafferistere til ciderproducenter og ølbryggere. Men coronakrisen har selvsagt ramt små, uafhængige barer hårdt. Derfor har et hold af nogle af byens skarpeste bartendere og firstmovers på den københavnske barscene - blandt andre Geoffrey Canilao fra Balderdash og Kirsten Holm fra K-bar - startet græsrodsbevægelsen Drinkindependent for at sikre, at du også i fremtiden kan opleve uforligneligt værtskab, sprudlende cocktails og lokal spiritus i dit nabolag.
Snack og whisky combo kan opleves hver onsdag til lørdag kl. 17-23 under festivalen. Skal ikke forudbestilles.