Vær med når Foodprint Nordic og Simple Feast under dette års Copenhagen Cooking samler madborgere, jordbrugere, kunstnere og kokke til to pop-up events, hvor vi fejrer de ypperste råvarer, som den danske muld – med hjælp fra dem med fingrene i den – kan fremtrylle.
Under de to middage hos Simple Feast, fejres årstidens råvarer fra mindre, regenerative jordbrug som Vild Hvede fra Fyn, Godis Grønt i Lejre samt Seerupgaard fra Amager. Selve middagen tilberedes af talentfulde kokke fra den danske madscene, blandt andre Frederico D’Andretta, Tom Siebeler, Laura Trilliot og Ingeborg Bloch Christensen. Kokkene vil kreere hver deres velsmagende og nytænkende plantemiddag i samspil med det jordbrug råvarerne kommer fra.
Kunstnerne Clarissa Connely og Mija Milovic, fra den eksperimenterende del af den københavnske musikscene, vil sørge for vidunderlige toner i øregangene, som de afholder intimkoncerter for gæsterne.
Se de to forskellige line-ups for middagene hvor kunstnere, kokke og jordbrug er forskellige for hver aften via linket her. [Indsæt link til billetsalg]
Arrangementet kræver tilmelding via linket nedenfor/her.
Billetpris er kr. 575,- ex gebyr pr. kuvert for velkomstdrink, middag, tre glas vin/eller alkoholfri, intimkoncert og goodiebag.
Foto: Vild Hvede