Få fingrene helt ned i surdejen sammen med Jalm&B og lær at bage det ultimative genbrød - et bæredygtigt surdejsbrød lavet med brødrester og hævet udelukkende på vildgær. Og samtidig genbruge og cirkulere brødrester og surdej til din egen kvass sammen med upcycle-mestrene fra BRØL.
Mens I rører og ælter vil madmissionærerne fra det økologiske københavnske bageri Jalm&B give tips og tricks til at anvende madrester i bagningen og gøre dig klogere på vildgær, surdej, nordisk korn og fermentering. Du får din egen brøddej med hjem, så du kan lave friskbagt genbrød hjemme i dit eget køkken. BRØL fortæller og guider dig til kvass, mikroorganismer og den drikkelige verden baseret på overskudsråvarer, og udover at få din egen brødkvass med hjem til gæring, får du smagsprøver på øl brygget på forskellige brødrester.
Med billetten får du også opskrift, ingredienser, forklæde og en mulepose fra Jalm&B samt dej, surdej og kvass.
OBS. Arrangementet er flyttet til Pladefabrikken, Bispevej 4a, 2200 København NV.