Velkommen til Madlands kalender

Her kan du få overblik over, hvad der rører sig i det danske madlandskab i løbet af året,
fra spiseoplevelser og samtaler til deciderede festivaler – både i og uden for Madlands regi.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Madland Festival Efterfest: Fejring af en modig madbranche

7. oktober, 2021 kl. 18:00 - 23:59

 

Der kan ikke herske nogen tvivl om, madbranchen den seneste tid har vist sig fra sin mest imponerende side. Graden af virkelyst og vilje til at kæmpe sig vej gennem halvandet års alarmberedskab fuld af urimelige benspænd har været intet mindre end forbilledligt.

Det fortjener vi at fejre - og derfor inviterer Madland, CPH Food Space og Madkastellet til et brag af en branchefest, hvor vi 7. oktober hylder os selv, dig og hver og én, der stadig står rank efter alt for mange turbulente måneder. 

Vi håber sådan, at du vil være med!

Vi har alle kæmpet for os selv, hjulpet hinanden og i fællesskab holdt hånden under vores vidunderlige, mangfoldige madkultur. Senest med en sommer fuld af velsmag og oplysning til de mange festivaler, middage, workshops, samtaler og andre events, der har bidraget til at gøre os alle klogere på et madsystem i konstant forandring.

Det kan ikke siges nok, hvor meget vi hos Madland har nydt at følge og arbejde med de mange dygtige folk, der har været en del af vores festivalprogram. Og derfor er det kun passende at markere finalen på Madland Festival 2021 - og festivalsæsonen generelt - med en fest til ære for alle jer, der hver dag lægger jer i selen for at formidle og bidrage til en bedre madkultur.

Så kom forbi, når vi inviterer madiværksættere, madfestivalfolk, kokke, producenter, landmænd, købmænd, madjournalister og alle andre professionelle madfolk til bobler, fællesmiddag og fest, i vores kooperativ og madiværksætterhus CPH Food Space.

Det er i Slagtehusgade 11 i Kødbyen, hvor vi bor Madkastellet og CPH Food Space, der består af Changing Food, Kitchen Collective, Mia Maja ApS, København Kombucha, Koalition, Madland, Hello Kitchen, Rådet for Sund Mad, Rebel Food, Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri, Væxt Management, Fangst, Coop Garage AMBA, Havhøst, Coop Crowdfunding, Vera Mexicana, Good Taste, Sense of Nordic Food, Madvognen, Kele & Co og Spiritium.

 

Program 

Bobler, middag og fest

18.00 Bobler og snacks 

Vi inviterer på bobler og snacks på 1. sal i CPH Food Space: Mød nogle af andelshaverne og bliv klogere, på hvad et kooperativ og madiværksætterhus er for en størrelse. 

19.00 Middag 

Madiværksætterne Rødder, Veatery og Saito skaber sammen en grøn fællesmiddag i Food Space i stueetagen. Maden serveres ved bordene som deleretter, og Madkastellet sørger for, at du kan købe læskende drikke i baren.

21.00-02.00 Fest og dansegulv

DJ Rikke Bronx spiller op

 

Billetter

Bobler + middag + fest 575 kr. + gebyr 

Fest + dansegulv 100 kr. + gebyr

Detaljer

Dato:
7. oktober, 2021
Tidspunkt:
18:00 - 23:59
Hjemmeside:
https://madbillet.dk/show/event/fejring-af-vores-modige-madbranche-bobler-middag-og-fest

Arrangør

Madland, CPH Food Space, Madkastellet
Telefon:
41692266
E-mail:
augusta@koalitionkbh.dk
Hjemmeside:
https://madland.dk/madland-festival-inviterer-til-efterfest-for-og-fejring-af-en-modig-madbranche/

Sted

CPH Food Space
Slagtehusgade 11
København V, 1715 Danmark
+ Google Maps