Gourmetoplevelse for alle sanser i kunstudstillingen, Brewing the Primodial Soup. Kunstner Georg Jagunov og kok Takashi Saito har sammen skabt denne session hvor mad og kunst er integreret i en totaloplevelse. De udstillede skulpturelle genstande bringer erindringer om urvæsener fra havet, og sammen har de arbejdet på at sløre grænsen mellem mad og kunst. På en rundvisning i udstillingen vil du blive introduceret til kunstværkerne og forskellige madingredienser.
Saito er et ambitiøst og bæredygtigt køkken, som er især kendt for at bruge tang og fisk fra det danske hav og kombinere traditionel japansk madlavning med danske ingredienser. Få et indblik i Saitos arbejdsproces, lær om vores forbindelse til havet og smag på et lækkert udvalg af lokale seafood retter, snacks and sake/ tea.
Brewing the Primordial Soup er en kunstudstilling om næring og evolution skabt af Georg Jagunov. Udstillingen finder sted mellem 15.08-15.09.2020 på РИФ / Reef Art Space, et nyetableret udstillings- og eventrum. I forbindelse med udstillingen afholdes en række foredrag og workshops, med det formål at bringe natur, kunst og mad sammen. Vi opfordrer til at udforske og engagere os i vores omgivelser; i køkkenet, i kunstens rum eller i de naturlige omgivelser. Hvilken forbindelse har vi til de steder, vi får vores næring fra? Hvilke ritualer er del af den moderne madforbrugskultur? Hvordan påvirker dette vores fysiske og mentale helbred? Sankning, alternative måder at producere fødevare på, gastrofysik og evolution af madkultur – poetiske og praktiske visioner er sat i spil. Både udstillingen og events er stærkt inspireret af traditionel japansk kulturs syn på de essentielle aspekter af livet. Den iboende enkelhed, dybde og kontemplation er særlig værdifuld i disse genfødselstider. Lad os sammen reflektere over vores daglige evolution.
Arrangementet foregår på engelsk.
Arrangementet afholdes 30. august og 6. september kl. 13.00-14.00, kl. 15.00-16.00 og kl. 17.00-18.00 begge dage.