Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • This event has passed.

Verdenspremiere på Det økologiske bønnemøde

2. september, 2020 kl. 17:00 - 18:30

Trine Krebs og Francis Cardenau kalder til økologisk bønnemøde. En messe om bælgfrugter; hvad bønner, linser og ærter er, og hvad de kan komme til at betyde for os igen. Bønnerne har nemlig altid været her og indgår i milliarder af daglige måltider kloden rundt. Og lige nu bevæger de sig længere og længere ind i din daglige mad, fordi de er en rigtig god genvej til måltider med mindre kød. Men det skal smage godt, mens vi letter trykket på planeten. Derfor står Francis og Trine sammen på scenen i en dialog om ALT det, som er værd at vide, for at måltider med bælgfrugter kommer op og svinge.

Undervejs i dialogen, kan du smage forskellige bælgfrugter og ikke mindst øve dig i de basale bælgfrugtstilsmagningsteknikker.

Francis Cardenau er en markant figur på den danske madscene. Siden han kom til Danmark i 1989 har han opnået 2 Michelin-stjerner og været restauratør i mange år. Nu har han trukket sig tilbage fra det travle restaurantliv og købt et lille landsted ved Arresø. Her bliver der produceret grønsager, frugt, bær, æg og honning m.m. Her vil han gerne dele sit landsted med kokkebranchen og sammen blive bedre til at servere flere grønsager på tallerkenen. Francis er en aktiv del af Team Danmark Bocuse d’or og samarbejder med forskellige aktører, der som han er passionerede indenfor mad og råvarer.

Trine Krebs er husholdningslærerinde og partner i eventbureauet Frugtformidlingen. Trine har i 17 år rejst riget tyndt og inspireret danskerne til at spise flere grøntsager med glæde. Hun er kvinden bag middage for grøntsagshadere, og så bor hun på sit eget landbrug ved Isefjorden.

Detaljer

Dato:
2. september, 2020
Time:
17:00 - 18:30
Begivenhed Categories:
,

Sted

Elevkantinen på Hotel- & Restaurantskolen
Vigerslev Allé 18
Valby, 2500

Arrangør

Frugtformidlingen
Website:
https://frugtformidlingen.dk/