Naturmælk og ostekulturkampagnen Ost & ko inviterer til inspirerende samtaler om mælk, ost og bæredygtighed i mejeriproduktion under Copenhagen Cooking. Du kan tage del i samtalen og blive klogere på jagten på det perfekte smør, koens plads i fremtidens madlandskab, bælgfrugter og mælk eller smage på græsmælksprodukter. Det hele foregår på Festivalpladsen på Copenhagen Cooking på scenen ved Naturmælk og Ost & kos foodtruck.
Kom som du er - deltagelse og smagsprøver er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking.
Program for Naturmælks og Ost & kos scene på Copenhagen Cooking:
Torsdag 26. august
kl. 15 - Det gode koliv
Kristine Dahlbak, driftsleder hos Svanholm Gods Kvægstald
kl. 16 - Vejen frem for små fødevareproducenter
Marc Seerup Hansen, Økoskabet
kl. 16.30 - Mit arbejde med landets vildeste mejerier
Denny Vangsted, kok og indehaver af Omegn & venner
kl. 17.30 - Er der plads til mælk i fremtidens bæredygtige madkultur?
Rune-Christoffer Dragsdahl, Generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening
Fredag den 27. august
kl. 15.00 - Koens plads i fremtidens madlandskab
Per Kølster, Formand for Økologisk Landsforening
kl. 17.30 - Mælken og bælgen
Trine Krebs, Grøn chef i FOOD
Lørdag 28. august
kl. 12-14 - Ostekultur Live: Åben smagning af 10 spændende græsmælksprodukter
Smag 10 spændende græsmælksprodukter og få et gratis ostemagasin
Ost & ko og Mejeriforeningen
kl. 14 - Ostenørdens tips til ost i maden
Camilla Bojsen-Møller, ostekommunikatør, Ostesnak
kl. 15 - Jagten på det perfekte smør
Mikkel Østman, mejeriteknolog og smørnørd, Arla Innovation Centre
kl. 16 - Trendspotting: 5 hotte tendenser i dansk ost
Rasmus Holmgård, redaktør på magasinet Ostekultur, Ost & ko
Foto: Naturmælk