Velkommen til Madlands kalender

Her kan du få overblik over, hvad der rører sig i det danske madlandskab i løbet af året,
fra spiseoplevelser og samtaler til deciderede festivaler – både i og uden for Madlands regi.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Smider du også 42 kilo mad ud om året? – Mad og debat med Irmas venner

31. august, 2020 kl. 17:30 - 21:00

Gå ikke glip af et tankevækkende arrangement om madspild. Du kan se frem til at blive overrasket i forhold til fakta om fødevareproduktion og få gode råd om madspild i dit eget køkken. Aftenen byder selvfølgelig også på dejlig mad, debat og vidensudveksling.

Madspild er aktuelt som aldrig før, og vi tager emnet under kærlig behandling med viden, erfaringer, gode råd og smagsprøver. Vi kan alle gøre en stor forskel, for analyser viser, at vi hver især i gennemsnit smider 42 kilo mad ud om året. Få inspiration og konkrete redskaber til at mindske madspild i din hverdag og nyd et dejligt måltid fra Minimer, hovedsageligt lavet af råvarer der ellers ville være endt som madspild. BANANA står for desserten, som er is lavet af Irmas spildbananer. Aftenens vært er journalist, Rie Helmer, som sikrer en aktiv debat, netværk og vidensudveksling.

 

Aftenens oplægsholdere:

Stine Rendal Kristoffersen Knudsen, Specialkonsulent hos Københavns Kommune: Gør din hverdag nemmere og ikke sværere, når du skal mindske madsplid i dit eget køkken. Stine synliggør de vaner i køkkenet, som har det med at ende i madspild. Du får redskaber med dig hjem til en mere klimavenlig livsstil.

Olivier Geppel, Stifter af Minimer: Med Minimer forener Olivier velsmag med bæredygtige principper som mindre madspild, mere økologi og bedre dyrevelfærd. Olivier eksemplificerer, hvad madspild betyder og demonstrerer konkret, hvordan forskellige råvarer kan bruges i forhold til at minimere madspild.

 

Prisen er inkl. foredrag, debat, mad og et glas vin.

Detaljer

Dato:
31. august, 2020
Tidspunkt:
17:30 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

CPH Food Space
Slagtehusgade 11
København V, 1715 Danmark

Arrangør

Irmas venner
Hjemmeside:
https://irma.dk/bliv-medlem-af-irma/irmas-venner