Kom til middag, hvor The Caribbean Housewife slår sig sammen med Tableau hos Kitchen Collective, for at tackle de væsentlige aspekter af madspild og bæredygtighed ved at bruge økologiske, sæsonbestemte og lokale landbrugsprodukter. Ved at bruge årstidens og lokale råvarer fuldt ud, sikrer vi at en cirkel er fuldendt, og der er intet madspild.
Tableau skaber en stedsspecifik kunstinstallation af sæsonbestemte, lokale frugt- og grøntplanter på forskellige vækststadier, leveret af Økoskabet og jordbruger Neel Seerup. De danske planter som tomat, agurk og courgette med levende grønne blade og smukke blomster bliver placeret i Kitchen Collective i Kødbyen.
Installationen danner et 'nature morte'-inspireret kunstværk, der rækker ud over ren indretning eller ornamentik. Det er fuldt funktionelt og bruges til vores næring. Det fungerer som en spontan improvisationsopgave for The Caribbean Housewife at lave en kreativ og dejlig plantebaseret middag. Det giver også gæsterne mulighed for at plukke de farverige frugter og grøntsager under middagsarrangementet.
Arrangementet kræver tilmelding via linket nedenfor.
Billetpris er kr. 425-700,- pr. kuvert for middag (eksl. eller inkl. vinmenu).
Foto: Agnes Saaby Thomsen