Madland Festival 2021 - Gårdbesøg, folkeråd, høstfest og grønne filmoplevelser

Kom til høstfest og folkeråd om den voksende generationskløft i det danske landbrug; smag og oplev klimaarbejdet i en af landets foregangskommuner for økologi; eller snup en hel dag med gårdbesøg, hvor du kan spise, drikke og lære hos en række af Danmarks bedste madproducenter. Madland Festival 2021 er i år et kurateret festivalprogram, der løber fra 12. august til 10. oktober og peger de madglade og nysgerrige i retning af både velsmag og kritisk oplysning til en lang række spændende events over hele landet.

Efter et års corona-pause er madfestivaler, folkemøder og andre spændende formater endelig tilbage i sensommerkalenderen i stor stil. Dem understøtter Madland Festival i år ved at lancere et kurateret madpolitisk program, der peger på både egne og andres events i madfestival-landskabet.

Festivalprogrammet består af en lang række spændende events. Alle byder ind med inspirerende perspektiver på hver deres madpolitiske agenda; fra byudvikling til regenerativt jordbrug, en mere etisk tilgang til havet og dyreproduktion og meget mere.

Madland er stiftet i 2020 af Koalition og er sat i verden som virksomhedens bidrag til den bæredygtige forandring af vores madsystemer. Madland ejes og finansieres af Koalition. Dele af produktionerne medfinansieres af partnere.