Manifestfejring af ‘Levedygtigt Landbrug’

18. april 2024
17.00-21.30
Rødder, Bispevej 4A, 2400 København NV

Vi fejrer udgivelsen af Den Grønne Ungdomsbevægelses nye manifest ‘Levedygtigt Landbrug’ med samtaler, oplæsninger, mad og livemusik.

Kom med og få et foredrag med bid i om det grønne generationsskifte til snacks fra Rødder. Hør oplæsning og samtaler om ‘Levedygtigt Landbrug’s visioner for et jordforbundet og retfærdigt landbrug uden økologiske, økonomiske og sociale kriser. Spis Rødders Chana Dal på sæsonråvarer og sjældne bælgfrugter. Dans til livemusik fra Live Strings med Live Johansson & Nicolai Kornerup, og gæsteoptræden af Jonas Frølund. Hop i baren og nyd et glas eller to. Og vigtigst af alt køb manifestet!

Tag del i fest og fejring for et gentænkt landbrug og madlandskab. Tjek programmet, som du kan droppe ind og ud af, som du lyster. Tag din ven under armen.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding.

Fejringen er en del af Madland Festival og bliver til i smukt partnerskab mellem Andelsgaarde, Rødder, Den Grønne Ungdomsbevægelse og Madland.

Program

17.00: Dørene og baren åbner med økologiske drikke og naturvin.

17.30: Velkommen til Manifestfejring af ‘Levedygtigt Landbrug’ ved Marie Sainabou Jeng fra Madland.

17.40-18.15: Foredrag med bid i: Det grønne generationsskifte og de regenerative dyrkningspraksisser. Mød jordbrugerne Nanna Thomsen fra Lerbjerggård og Anton Scharling Krebs fra Rabarbergaarden og Madland. Modereret af Kristine Gårdhus fra Andelsgaarde.

18.30-20.00: Madbaren åbner for salg af aftensmad tilberedt af Rødder. Køb aftensmad til 90 kr. Menuen står på Rødders Chana Dal på Ingridærter og med forårets spæde grønt og fladbrød.

19.00-19.15: Oplæsning fra ‘Levedygtigt Landbrug’ ved Den Grønne Ungdomsbevægelse.

19.30-20.00: Koncert med Live Strings med Live Johansson & Nicolai Kornerup og gæsteoptræden af Jonas Frølund.
En koncert med tre musikere som spænder over både den klassiske musik, nordisk folkemusik og jazz.

20.15-20.45: En samtale om livet i jorden og alt det, vi har at vinde ved Den Grønne Ungdomsbevægelse og Sille Skovgaard.

21.30: Festen slutter og fortsætter ude i madlandskabet.