Mød og lær fra frontløberne i den bæredygtige omstilling i det danske madlandskab. Madland Festival 2022 samler et kurateret saftigt og madpolitisk program fyldt med spændende initiativer til samtale, oplevelser og fælles måltider. Til åbningen kan du glæde dig til at få en forsmag på festivalprogrammet og opleve en række af de mest toneangivende og modige madiværksættere, der udfordrer madsystemet, som det er i dag.
Kom og mød Økoskabet og bliv klogere på, hvordan du kan købe økologiske madvarer fra lokale producenter og udvalgte madfolk fra resten af verden via deres skabe i de københavnske nabolag. Smag på læskende, fermenterede cocktails på dåse og mød iværksætterne fra Quench & Tickle, der vil demokratisere cocktailkulturen. Mød deltagere fra det tværeuropæiske forskningsprojekt, FoodSHIFT 2030, der arbejder for at ændre madsystemerne ved at sætte borgerne først. Mød også folkene bag den danske afdeling af Slow Food Denmark, der arbejder for at bevare lokale madtraditioner og genvække interessen for den mad, vi spiser. Oplev råvarer fra det økologiske jordbrug Seerupgaard i Dragør, når Rødder laver snacks med grønt og godt fra gården - og smag den cirkulære danske øl fra BRØL, som gerne fortæller, hvordan de arbejder med cirkulær produktion.
Street Food om Søerne sker 18. august - 21. august. Se boderne her. Madland Festival sker 18. august - 9. oktober.
Foto: Liv Kastrup for Street Food om Søerne