Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • This event has passed.

Bio-Bio: Mycelium’s potentiale og netværk som en forståelse af verden

15. august kl. 18:00 - 22:40

Skjult under jorden findes et gigantisk netværk af svampe og bakterier, som sender informationer og næring frem og tilbage mellem skovens træer. Men over jorden benyttes de også til projekter, der for mange lyder som ren Sci-fi, heriblandt et talende hus!

Tag i biografen under åben himmel, og bliv klogere på svampenes vilde univers 15. august, når Bio-Bio inviterer dig ind i svampenes fascinerende rige og netværk til visning af filmen Fantastic Fungi.

Her kan du møde Phil Ayres, som står i spidsen for et projekt, hvor han skaber intet mindre end levende, intelligente bygninger af svampe, som aktivt kan tilpasse sig verden omkring dem. Du kan også møde Jacob Heilmann-Clausen, som må regnes blandt en af dem, som ved mest om naturens svampe i Danmark. Til sidst kommer du også med på tur ind i et andet netværk med kunstner og forfatter Amalie Smith - nemlig internettet.

I forbindelse med filmvisningen bydes du også indenfor til grøn fællesmiddag fra BaneGaardens kokke, serveret ved langborde.

Foto: Louie Schwatrzberg

Detaljer

Dato:
15. august
Time:
18:00 - 22:40
Website:
https://www.bio-bio.dk/events-one/netvrk-mycelliums-potentiale

Arrangør

Bio-Bio
E-mail:
info@bio-bio.dk
Website:
https://www.bio-bio.dk/

Sted

Banegaarden
Otto Busses Vej 45
København SV, 2450 Danmark
+ Google Map