Velkommen til Madlands kalender

Her kan du få overblik over, hvad der rører sig i det danske madlandskab i løbet af året,
fra spiseoplevelser og samtaler til deciderede festivaler – både i og uden for Madlands regi.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Circular Coffee Community med Peter Larsen Kaffe

12. november, 2020 kl. 14:30 - 16:30

12. november inviterer Peter Larsen Kaffe til første møde i Circular Coffee Community. Circular Coffee Community byder på åbne og nysgerrige samtaler om nogle af de store emner, som Peter Larsen Kaffe arbejder med for at rykke forretningen mod 100 % cirkulær anvendelse af alle restprodukter fra kaffedyrkning, forarbejdning og forbrug i 2030. Sammen med en række eksperter, praktikere og iværksættere tager Peter Larsen Kaffe dig med på opdagelse udi cirkulær produktion.

Vi tager alle forholdsregler for at skabe en tryg og sikker dialog, og afholder derfor arrangementet via online streaming.

Deltagelse er gratis. Når du har tilmeldt dig arrangementet vil du modtage information og link til streaming et par dage inden afholdelse.

 

Program.

Kl. 14.30-16.30: Circular Coffee Community#1
Modereret af Marie Sainabou Jeng, stifter af Koalition og Madland.

Velkommen til Circular Coffee Community

Ved Lars Aaen Thøgersen, innovations- og oplevelsesdirektør Peter Larsen Kaffe.

Samtalen om cirkulært mindset
Hvordan tænker og forbruger vi mere cirkulært, og hvad er potentialet i at arbejde cirkulært i industriel produktion.

    • Mød Aske Skovmand Bosselmann, lektor ved Institut for fødevare- og ressourceøkonomi på KU, Tobias Lau, medstifter af Beyond Coffee og Karin Beukel, medstifter af Circular Food Technology, Lars Aaen Thøgersen, innovations- og oplevelsesdirektør ved Peter Larsen Kaffe.

Samtalen om spild
En mands rest, en anden mands fest - ja ja, men hvordan gør man med rest-ressourcer, som vi ikke kender anvendelsen af?

    • Mød Signe Wenneberg, økoproducent, journalist og klimaaktivist, Lars Brødsgaard, direktør for Daka Refood og Kari Brandsgård, direktør for Haraldskær Sinatur Hotel & Konference.

Samtalen om emballage
Emballagevalg har stor betydning for produktets kvalitet, udtryk og salgspotentiale. Hør om hvilke bæredygtige løsninger, der virker.

    • Mød Anders Barsøe, direktør ved Letz Sushi og Robert Schmidt, bæredygtighedsansvarlig hos Rudolph Care.

Detaljer

Dato:
12. november, 2020
Tidspunkt:
14:30 - 16:30
Begivenhed Kategori:

Sted

CPH Food Space
Slagtehusgade 11
København V, 1715 Danmark

Arrangør

Peter Larsen Kaffe
Se Arrangør hjemmeside