Program.
Kl. 14.30-16.30: Circular Coffee Community#1
Modereret af Marie Sainabou Jeng, stifter af Koalition og Madland.
Velkommen til Circular Coffee Community
Ved Lars Aaen Thøgersen, innovations- og oplevelsesdirektør Peter Larsen Kaffe.
Samtalen om cirkulært mindset
Hvordan tænker og forbruger vi mere cirkulært, og hvad er potentialet i at arbejde cirkulært i industriel produktion.
-
- Mød Aske Skovmand Bosselmann, lektor ved Institut for fødevare- og ressourceøkonomi på KU, Tobias Lau, medstifter af Beyond Coffee og Karin Beukel, medstifter af Circular Food Technology, Lars Aaen Thøgersen, innovations- og oplevelsesdirektør ved Peter Larsen Kaffe.
Samtalen om spild
En mands rest, en anden mands fest - ja ja, men hvordan gør man med rest-ressourcer, som vi ikke kender anvendelsen af?
-
- Mød Signe Wenneberg, økoproducent, journalist og klimaaktivist, Lars Brødsgaard, direktør for Daka Refood og Kari Brandsgård, direktør for Haraldskær Sinatur Hotel & Konference.
Samtalen om emballage
Emballagevalg har stor betydning for produktets kvalitet, udtryk og salgspotentiale. Hør om hvilke bæredygtige løsninger, der virker.
-
- Mød Anders Barsøe, direktør ved Letz Sushi og Robert Schmidt, bæredygtighedsansvarlig hos Rudolph Care.