Eksklusiv aften med Carolyn Steel: Sådan kan vi spise verden bedre.
Mød den verdensberømte arkitekt og forfatter Carolyn Steel, der afslører, hvordan mad er løsningen på klimakrisen, ved det her særarrangement i samarbejde mellem Politiken MAD og Hahnemanns Køkken. Carolyn Steel er aktuel med bogen ’Sitopia’, der handler om, hvordan mad ikke kun er problemet, men også løsningen for den truende klimakrise og ulighed i verden. Carolyn Steel er desuden forfatter til den anmelderoste ’Hungry City: How Food Shapes Our Lives’. Mad har nemlig været afgørende for, hvordan vi har indrettet vores samfund på. Lige fra jæger-samler-samfundet til Romerriget. I dag lever vi her i den vestlige verden i et overflodssamfund, hvor vores madproduktion er en stor belastning for kloden. Carolyn Steel vil blandt andet besvare, hvordan vi kan forandre produktionen og distributionen af mad så vi undgår, at klimaforandringerne bliver uigenkaldelige, og hvordan vi spiser sundt og etisk forsvarligt i en verden, hvor billig og dårligt produceret mad er normen.
Aftenen introduceres af Mette Mølbak, chefredaktør på Politiken MAD, og Trine Hahnemann, madaktivist og indehaver af Hahnemanns Køkken. I pausen serverer vi økologisk grøn suppe med surdejsbrød fra Hahnemanns køkken til.