I samarbejde med Brønderslev Bæredygtighedsfestival inviterer Kornets Hus til fællesmiddag d. 2. september. Glæd dig til at opleve friskhøstet grønt fra det regenerative landbrug Markliv nær Vrå og biodynamisk kød fra Ladbøllegaard på Fyn. Forud for middagen vil der være oplæg fra både Markliv, Ladbøllegaard og Kornets Hus, hvor du kan blive klogere på bæredygtig fødevareproduktion.
Aftenens menu vil være bestemt det aktuelle råvareudbud fra Markliv og Ladbøllegaard, og vi lover en overflod af smukke grøntsager, smagfuldt kød og selvfølgelig friskbagte surdejsbrød fra Kornets Hus.
Du kan se frem til følgende på aftenen:
Kl. 17:00
Velkomst v. Johannes Vestergaard, driftleder af Kornets Hus og Jens Tofting, formand i borger9700 og for Bæredygtighedsfestivalen Vendsyssel.
Kl. 17:10 - 18:40
Bliv klogere på bæredygtig fødevareproduktion. Undervejs serveres snacks og små forretter fra Kornets Hus' køkken.
- Havevandring i Kornets Have
- Fra Jord til Jord - Hvor kommer mineraler og vitaminer i en gulerod fra? - oplæg v. Margith Bjerre, Ladbøllegaard
- Regenerativt landbrug - hvad er det? Oplæg v. Mads Rubæk, Markliv.
Kl. 18:40 - 19:30
Vi sætter os til bords, og Kornets Hus' kok, Lukas, præsenterer aftenens menu.
Kl. 19:30 - 20:00
Kaffe, småkager og tid til spørgsmål.
Kl. 20:00
Tak for i aften.
Der kan tilkøbes økologisk øl, vand og vin på dagen.
Råvarerne brugt til middagen er udelukkende fra Markliv og Ladbøllegaard.
Prisen for aftenen er 225 kroner og tilmelding foregår på linket her.
Foto: Kornets Hus