Mød Per Grupe fra Kornby Mølle, Christina Dale og John Sterchi fra Hahnemanns Køkken samt britiske Sam Grierson, når de fire entusiaster gæster Hahnemanns Køkken til "FOOD & TALK: Bread". Vi skal tale om korn, mel og surdejsbagning, når det passionerede panel samles for at dele ud af deres erfaringer, udfordringer og forkærlighed for dansk korn, mel og brødtraditioner.
Per Grupe er ejer af Kornby Mølle og har mere end 30 års erfaring indenfor produktion af økologisk mel, og måske genkender du Per fra DR1-programmet "Smagen af Danmark" hvor han lærer Morten Lindberg, også kendt som Master Fatman, at bage surdejsbrød. Vores dygtige bagerteam, Christina Dale og John Sterchi, vil fortælle om bagning og om deres arbejde med Kornby Mølles mel, og de vil desuden fortælle om surdej og lave en surdejs-demo. Endelig vil vi møde Sam Grierson, som fortæller om sin forkærlighed for brød, når han deler sin viden om teknikker indenfor surdejsbagning.
Alle interesserede får en surdej med hjem, så de hurtigt kan komme i gang med at bage eget surdejsbrød. Hvis du allerede har en surdej du ikke syntes fungerer, så tag den med og få feedback under Q&A. Efter oplæggene holder vi ca. 1/2 times pause, hvor vi serverer suppe og Hahnemanns Køkkens surdejsbrød. Herefter har vi Q&A, hvor man kan stille spørgsmål til panelets 4 deltagere, og der vil være god tid til at få en spændende samtale i gang.
Billetten koster 200 kr. inkl. suppe og brød i pausen. Der vil være mulighed for at købe øl, vin, te og kaffe.
Foredraget foregår på engelsk.