Velkommen til Madlands kalender

Her kan du få overblik over, hvad der rører sig i det danske madlandskab i løbet af året,
fra spiseoplevelser og samtaler til deciderede festivaler – både i og uden for Madlands regi.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Havets stemmer med Ole G. Mouritsen

16. september, 2021 kl. 16:30 - 18:30

Du inviteres hermed til det allerførste arrangement i Havhøsts nye foredragsrække, hvor kloge og passionerede mennesker fortæller om deres forhold til havet.

Arrangementet lægger hårdt ud med Ole G. Mouritsen, som fortæller om havets helt afgørende rolle for den grønne omstilling. Ole G. Mouritsen er professor i gastrofysik og kulinarisk fødevareinnovation på Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet. Ole har gennem årene udgivet flere spændende bøger om blandt andet tang, grøntsager, sushi, blæksprutter og umami. Gennemgående for hans arbejde er visionen om, hvordan fremtidens livretter bliver både bæredygtige om velsmagende. Det kan allerede afsløres, at havet spiller en central rolle i den vision.

Arrangementet er for Havhøsts medlemmer. Er du ikke allerede medlem, så kan du hurtigt blive det. Det koster kun 100 kroner om året, og så støtter du vores arbejde og bliver løbende inviteret til arbejdsdage, fællesmiddage og foredrag.
Meld dig ind lige her

Skal du med til eventen?
Prisen for fyraftensmødet med Ole G. Mouritsen er 80 kr. og så skænkes der et herligt glas naturlige bobler ved ankomst. Der er begrænset deltagerantal og billetter tildeles efter først-til-mølle.

Medlemmer kan købe billet ved at overføre 80 kr. via MobilePay til 11272.
Vigtigt: Angiv det fulde navn på deltageren på din overførsel. Hvis du ønsker at tilmelde mere end én person, så beder vi dig lave en overførsel per person.

Foto: Eva Helbæk Tram for Havhøst

Detaljer

Dato:
16. september, 2021
Tidspunkt:
16:30 - 18:30
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Havhøst
Telefon:
28590965
E-mail:
bodil@havhoest.dk,
Hjemmeside:
https://www.xn--havhst-eya.dk/

Sted

Copenhagen Foodspace, Slagtehusgade 11, 1. sal
Slagtehusgade 11, 1. sal
København V, Danmark
+ Google Maps