Det er start september, afgrøderne vælter op af jorden og scenen er sat for en sjælden sensommeraften i lækkert selskab. Det bliver sjovt, smagfuldt, spektakulært og sanseligt, når den moderne bondemand, Fredrik Sahlin, og madkunstner og kok, Tine Galatius, inviterer til food performance og høstmiddag i Lejres bakkede landskaber. Du kommer selv med i marken, får en smule jord under neglene, vind i håret & næsen i mulden og du bliver både klogere og forkælet med kulinariske oplevelser, du ikke har prøvet før.
Dresscode: casual/praktisk. Vi gennemfører i al slags vejr – så tjek vejrudsigten - men vi kan spise i drivhuset hvis det regner.
Menu:
Aperitif, Salatballade: Høst-din-egen-salat, Underground Greens: Jordovn, Vildt, Ukrudtsbrændere & Parmesankål, Dessert, Kaffe/te/vand
495 kr. + gebyr pr. kuvert (Naturvin & Herslev øl kan tilkøbes).