Velkommen til Madlands kalender

Her kan du få overblik over, hvad der rører sig i det danske madlandskab i løbet af året,
fra spiseoplevelser og samtaler til deciderede festivaler – både i og uden for Madlands regi.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Samtaler om fremtidens mejeriprodukter med Naturmælk og Ost & ko

26. august, 2021 kl. 15:00 - 17:30

Naturmælk og ostekulturkampagnen Ost & ko inviterer til inspirerende samtaler om mælk, ost og bæredygtighed i mejeriproduktion under Copenhagen Cooking. Du kan tage del i samtalen og blive klogere på jagten på det perfekte smør, koens plads i fremtidens madlandskab, bælgfrugter og mælk eller smage på græsmælksprodukter. Det hele foregår på Festivalpladsen på Copenhagen Cooking på scenen ved Naturmælk og Ost & kos foodtruck.

Kom som du er - deltagelse og smagsprøver er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking.

Program for Naturmælks og Ost & kos scene på Copenhagen Cooking:

Torsdag 26. august

kl. 15 - Det gode koliv
Kristine Dahlbak, driftsleder hos Svanholm Gods Kvægstald

kl. 16 - Vejen frem for små fødevareproducenter
Marc Seerup Hansen, Økoskabet

kl. 16.30 - Mit arbejde med landets vildeste mejerier
Denny Vangsted, kok og indehaver af Omegn & venner

kl. 17.30 - Er der plads til mælk i fremtidens bæredygtige madkultur?
Rune-Christoffer Dragsdahl, Generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening

Fredag den 27. august

kl. 15.00 - Koens plads i fremtidens madlandskab
Per Kølster, Formand for Økologisk Landsforening

kl. 17.30 - Mælken og bælgen
Trine Krebs, Grøn chef i FOOD

Lørdag 28. august

kl. 12-14 - Ostekultur Live: Åben smagning af 10 spændende græsmælksprodukter
Smag 10 spændende græsmælksprodukter og få et gratis ostemagasin
Ost & ko og Mejeriforeningen

kl. 14 - Ostenørdens tips til ost i maden
Camilla Bojsen-Møller, ostekommunikatør, Ostesnak

kl. 15 - Jagten på det perfekte smør
Mikkel Østman, mejeriteknolog og smørnørd, Arla Innovation Centre

kl. 16 - Trendspotting: 5 hotte tendenser i dansk ost
Rasmus Holmgård, redaktør på magasinet Ostekultur, Ost & ko

Foto: Naturmælk

Detaljer

Dato:
26. august, 2021
Tidspunkt:
15:00 - 17:30

Arrangører

Naturmælk
Mejeriforeningens Ost & ko

Sted

Copenhagen Cooking
Israels Plads
København K, 1361 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside