fbpx
Category Madland Guide

Hvor står København som en grøn, cirkulær og retfærdig madby, og hvordan spiser vi og arbejder for et gentænkt levende og samfundsansvarligt madsystem? Madland stifter med støtte fra Københavns Kommune en koalition af frontløbere fra hele madsystemet. Fra jord til bord i og omkring København. Koalitionen er udformet som en liste med 100+ fremsynede mindre aktører, der arbejder for at styrke madforbindelsen mellem land og by og for at gentænke København som madby. Listen er den første kortlægning af sin art i København, og peger direkte ind i Københavns Kommunes mad- og måltidsstrategis fokus på København som madby.

Bageri

Fiskehandel

Jordbruger

Kaffebar

Købmand og distribution

Madkulturhus

Marked

Medie

Mølle

NGO

Producent

Rådgivere og kommunikatører

Spisesteder, madskoler og catering

Uddannelse

 

Savner du en på listen? Send os en mail med dit forslag og en kort motivation for indstillingen. Skriv til Jacob Damgaard på jacob@madland.dk.

One Trackback:

[…] Madland har i samarbejde med Københavns Kommune stiftet en koalition og udpeget 100 konkrete mindre aktører, som styrker madforbindelsen mellem land og by, og arbejder for et mere samfundsansvarligt madsystem. I dag afholdes Symposium ”Gentænk København som madby” og den kommende uge kan man ved 10 begivenheder smage på en række af de udvalgte frontløbere. Se listen her […]

Comments are closed.