Hvordan ledes et fællesskab – Hvordan leder et fællesskab. I anledningen af Kitchen Collectives 10 års jubilæum inviteres du til symposium om fremtidens ledende iværksætterfællesskaber 10. oktober i København. Kom og hør om fremtidens ledende fællesskaber og bliv klogere på at lede fællesskaber. Mød 10 af morgendagens grønne og fællesskabende iværksættere og smag på Kitchen Collectives inkluderende værtskab.
Foto af Agnes Saaby Thomsen
Kitchen Collective markerer 10 års arbejde med værtskab, viden, inspiration og fællesskab med symposiet Fremtidens ledende iværksætterfællesskaber. Programmet byder på kooperativ organisering og bevægelse, kunst som ledelse i fællesskab, ledelse af fællesskaber i praksis, nybrud i dansk landbrug, store smagsindtryk og fremtidsperspektiver på madiværksætteriet.
Tilmeld dig her.
Program
8.30 Morgenkaffe og tjek ind
9.00 Velkommen til Fremtidens ledende fællesskaber
Ved dagens moderator, Marie Sainabou Jeng, programdirektør og stifter i Madland.
9.10 Organisering i fællesskab
Andreas Pindstrup Jørgensen, vicedirektør og teamchef for analyse og viden i Demokratisk Erhverv.
9.30 Hvorfor skal fremtidens iværksætteri ledes i fællesskaber?
Ved Mia Maja Hansson, direktør Kitchen Collective og medstifter af Street Food om Søerne og CPH Food Space.
9.55 Værtskabets betydning for ledelse – skab dit eget værtskab
Ved Charlotte Østergaard, kunstner og forsker i kostumer som ph.d.-studerende ved Malmö Theatre Academy, Faculty of Fine and Performing Arts, Lund University, Sweden.
10.30 Pause og forfriskning
10.50 Hvordan ledes et fællesskab?
Samtale mellem Maria Pagels, direktør i Fonden Grantoftegaard, Sara Bech Jakobsen, direktør i Diversity Works, Mia Maja Hansson, direktør Kitchen Collective og medstifter af Street Food om Søerne og CPH Food Space og Marie Sainabou Jeng, programdirektør og stifter i Madland.
11.45 Madiværksætterfrokost
Do More – byens nye scandirabian restaurant og konferencecenter byder på madiværksætterfrokost på toppen af byen. Do More Denmark en restaurant og et konferencecenter drevet socialøkonomisk. Frokosten præsenteres i samarbejde med et udvalg af Kitchen Collectives kitcheneurs.
13.00 Kødbyen som centrum for dansk madiværksætteri – inkluderende fællesskaber i København
Frank Sejersen, lektor ved Københavns Universitet med speciale i bæredygtig omstilling.
13.45 Fællesskabers betydning for forandring – nybrud i dansk landbrug
Sarah Hellebek, medstifter af Den Regenerative Jordbrugsskole, medstifter af Den Grønne Ungdomsbevægelse og viceforstander på Krogerup Højskole.
13.10 Håndværket som fællesskab og kooperativ bevægelse
Balder Johansen, daglig leder i byggefirmaet LOGIK & CO, bæredygtig entreprenør, kulturel iværksætter, samfundsdebattør og bestyrelsesmedlem i Kooperativt København.
14.30 Hvordan ledes et fællesskab og leder et fællesskab i fremtiden
Ved Mia Maja Hansson, direktør Kitchen Collective og medstifter af Street Food om Søerne og CPH Food Space.
15.00 Tak for i dag
Symposiet er en del af Kitchen Collectives netværk for grønne iværksættere støttet af Erhvervsstyrelsen.