
Madskole og køkkenbutik Culina.H ved Marie Hertz fejrer kvindernes internationale kampdag 8. marts med en række oplæg fra kvinder, der med liv og virke er forbundet med jorden og spirende fællesskaber. Mød Camilla Plum, Trine Krebs, Sandra Villumsen, Signe Voltelen, Marie Hertz og Madlands Marie Sainabou Jeng.
Grafik: Culina.H
Sidste år fik Frederiksberg et fællesskabende centrum for mad, råvarer og naturforbindelse. Culina.H, en madskole og køkkenbutik på Sønder Fasanvej 47 er stiftet af kok og underviser Marie Hertz med ønsket om at formidle viden og praksis omkring naturforbindelse, mad og køkkenliv. Gennem naturforståelse, jord- sæson- og råvarelære, kulinarisk færdighedstræning, smagninger og fortællinger er kurser, foredrag og forløb i Culina.H designet med henblik på, at deltagerne kan tage ny viden med hjem og bruge den med det samme, opløftet og inspireret.
8. marts fejrer Culina.H kvindernes kampdag med et lineup af oplæg fra kvinder, der fra hver deres virke arbejder for bedre madlandskaber med udgangspunkt i levende jord. Mød Sandra Villumsen, jordbruger ved Farendløse Mosteri og stifter af Den Regenerative Jordbrugskole og foreningen Regenerativt Jordbrug, Camilla Plum kogekone, foredragsholder, kogebogsforfatter og madskribent, Trine Krebs, grøn chef og jordbruger, Signe Voltelen, arkitekt og frøsamler, Marie Hertz, kok og underviser og Marie Sainabou Jeng, madpolitisk kommunikatør og samfundsiværksætter.
Programmet starter kl. 11.00 og løber hele dagen frem til kl. 17.00. Undervejs vil der være mulighed for at købe mad og drikke i den en lille levende bar: Dybviolet borscht, brød, vin fra kvindelige hænder, sort japansk te og kaffe. Du er velkommen til at komme og gå som du vil i løbet af dagen – prisen er den samme for alle. Køb billet her.
Program
Kl. 11-11.30
Velkommen og introduktion til dagen
Levende jord og den 6. grundsmag ved Marie Hertz
Kl. 12-12.30
Vitale fællesskaber og regenerativt jordbrug ved Sandra Villumsen
Kl. 13-13.30
Jord og vitalitet ved Trine Krebs
Kl. 14-14.30
Et liv med jord og mad ved Camilla Plum
Kl. 15-15.30
Frø og feminisme ved Signe Voltelen
Kl. 16-16.30
Omsorg i madsystemet ved Marie Sainabou Jeng
Kl. 17.00
Må det spire og leve - tak for i dag