fbpx

Hvor står København som en grøn, cirkulær og retfærdig madby, hvordan styrker vi madforbindelsen mellem land og by, og hvordan spiser og arbejder vi for et gentænkt, levende og samfundsansvarligt madsystem? 10. episode er netop udkommet i Madland Podcast.

Foto af Liv Kastrup

I jubilæumsepisoden møder Marie Sainabou Jeng Sophie Hæstorp Andersen, overborgmester i Københavns Kommune. Lyt med og hør om kommunens arbejde, strategier og visioner for mad og måltider på tværs af forvaltninger, byens madborgere og madprofessionelle. 87 % af kommunens virksomheder har 10 eller færre medarbejdere, så hvordan kan man som mindre aktør bidrage til det fælles bedste og til kommunens mad- og måltidsstrategi, så København bliver en sund, grøn og vital madby?

Hør også tanker om byens mad fra overborgmesterens to erhvervspraktikanter, skoleeleverne Sally Ena Juul Damgaard og Ahmed Ali Hmoud Sulaiman. 

Episoden er sponsoreret af Københavns Kommune. Madland Podcast er produceret af Solvej Kyung-Sook Christiansen og tilrettelagt af Marie Sainabou Jeng. Find alle episoderne her.