fbpx

Vi er vilde med alle jer, der tog del i samtaler, laboratorier, gårdbesøg, frokostpauser, dokumentarpremiere, fejringer, middage, markvandringer, oplæsninger, koncert og udstillinger, og vi er sandelig også vilde med jer der fulgte nysgerrigt med i vores medier og heppede fra sidelinjen. Sæt kryds allerede nu, datoen for Madland Festival 2025 er sat til 1.-4. maj.

Over fem dage 18.-22. april satte vi scene til 45 madsystembrydende talere til 15 madpolitiske sessioner i og uden for København. Vi har gjort os umage med at kuratere festivalprogrammet, så det viser samtidens frontløbere på tværs af madsystemet. Og sikken et privilegium. Sådan en festival sker kun, fordi personer og organisationer stemmer i og tager del med bidrag på scenen og som programpartnere. Længere nede lister vi dem til din inspiration til, hvem du skal holde øje med, handle hos, følge og heppe på. Flere af dem er selvfølgelig allerede en del af Madland Guide, Madland Podcast, Madland Madsystembryder m.fl.

Vi glæder os til at dele al den viden, praksiserfaring og forandringsvilje, som var en del af årets festival, og ikke mindst de nye begyndelser af koalitioner, alliancer, netværk og møder mellem jer, der gentænker madsystemet samfundsansvarligt.

Madland Festival 2024 dannede grobund for starten på Madland Koalition: Gentænk København som madby, Madland Koalition: Det globale syd, alliance for samfundsansvarlige købmænd, alliance for samfundsansvarlige professionelle køkkener og Netværk for grønne madiværksættere.

Madland er for madsystembrydere, og Madland Festivals 5 års jubilæum markerede i den grad, hvorfor det er vigtigt at samle og mødes på tværs af jordbrugere, kokke, producenter, købmænd, iværksættere, journalister, politikere, undervisere, elever, studerende, madfolk og madborgere.

Madland Festival er årets samlingspunkt, men vi har sat Madland i verden også for at sikre de gode møder og samtaler året rundt. Nu ser vi frem mod et forår og sommer med meget mere i kalenderen. Skriv dig op til Madland Nyhedsbrev og bliv inviteret til andre møder i Madland Program. Og sæt dit kryds allerede nu, Madland Festival 2025 sker 1.-4. maj.

Madland Festival 2024 blev til i fællesskab med

Madland er et madpolitisk samlingspunkt og fællesskab, og vi har haft en fest med at samle og sætte scene i armkrog med: Den Grønne Ungdomsbevægelse, Stevns Klint Experience, Hegnsholt, Rødder, Andelsgaarde, The Mother Tree Aps, CISU - Civilsamfund i Udvikling, Sophie Hæstorp Andersen, Grønt Marked, Kitchen Collective, Changing Food, Dagens, Signe Wenneberg, ØsterGro, Øens Have, GRO Spiseri, FællesGro, Kristin Evensen, Københavns Kommune, Københavns Universitet, Byens Landhandel, Agrain by Circular Food Technology, Kost Capital, Lerbjerggård Andelsgaard, Impact Insider, reelly, Do More Denmark ApS, Hotel- og Restaurantskolen, Økoskabet, Reformaten, Emilie Qvist Kjærgaard, Jordens Hus, Sa-Na'z Food Journey, Fødebrug & Landvarer, Mosegaarden Jordbrug, Social Vanilla, Madkulturen, Københavns Fødevarefællesskab - KBHFF, Wasted, BRØL, Klippingegaard, Brinkholm Andelsgaarde, Fiskerikajen, Gastronomiet og The Set.