fbpx
Foto: Madland

Lyt med i Madland Podcast episode 7 og bliv klogere på, hvordan Roskilde Festival gentænker deres aftryk og madsystem. Vi er taget til Nordeuropas største festival for at undersøge, hvordan de bruger maden som aktivistisk og politisk drivkraft. Roskilde Festival serverer i løbet af en uge op til 1,5 millioner måltider, og det giver et betydeligt potentiale i aftrykket, som festivalen sætter som midlertidigt samfund.

Velkommen til sæson 2, hvor vi åbner med Madland på Roskilde Festival. Den nu 50-årige festival har i årevis arbejdet med en ambitiøs madpolitik og en visionær madstrategi, der på en gang skal rumme en spraglet aktørskare, frivillighed og midlertidighed. Hør om fremtidsplaner og visioner for forsyning, økologi og samarbejder og kom med til premiere på den nye madpolitiske scene Food is Now. En scene, der i 2023 er dedikeret til Havet, og har GRO SELV, Matt Orlando, Marie Hertz, Hegnsholt, Foodprint Nordic og Havhøst m.fl på plakaten.

Lyt med og mød de to madsystembrydere, Lene-Maria Toksværd, divisionschef for handel og gastronomi, og Sanne Stephansen, bæredygtighedschef, for Roskilde Festival.

Gå til episoden her, og giv os et praj med en anmeldelse eller stjerner, hvis du kan lide, hvad du lytter til.

Episoden er sponsoreret af Roskilde Festival. Madland var inviteret med som medie. Lyd er optaget af Jacob Damgaard og Madland Podcast er produceret af Solvej Kyung-Sook Christiansen og tilrettelagt af Marie Sainabou Jeng.