fbpx
Category Artikler, Nyheder

Landets madfestivaler og folkemøder er tilbage på sommerprogrammet, og samtidig skyder nye, spændende koncepter hele tiden frem. Det er vi lykkelige for hos Madland, hvor vi i år understøtter andre festivaler og events i det danske madlandskab med et kurateret madpolitisk program for Madland Festival 2021 i stedet for at lægge værtskab til vores egen festival.
Skal dit event med i programmet? Så tag fat i os, og lad os samarbejde om at skabe en fantastisk festivalsommer fuld af velsmag, oplysning og forandringslyst.

Foto: Liv Kastrup

Da Madland Festival sidste år meldte sig corona-trodsigt på banen, var det som reaktion på manglende alternativer i en tid, hvor andre festivaler i en lind strøm blev tvunget til eller valgte at gå ufrivilligt i hi.

I år står landets madfestivaler igen klar til at vise vores madlandskab frem gennem fantastiske spiseoplevelser, lige som nye spændende initiativer hele tiden melder sig på banen.

Hos Madland vil vi gerne bruge alle vores kræfter på at understøtte dem, og derfor bliver Madland Festival i år ikke en selvstændig festival, men i stedet et skarpt kurateret program, der dækker landets madpolitiske begivenheder. Det bliver en guide og en anbefaling til de madborgere og madfolk, der vil finde ikke bare velsmagende, men også oplysende og lærerige oplevelser ude i festivallandet.

Madland er med - måske sammen med dig?

I vores festivalprogram vil du finde alt fra samtaler og debatter til madskoler, studieture, fællesmiddage og meget mere. Og på programmet vil vi naturligvis også selv stå klar med en række enkeltstående events, hvor vi tager et kritisk og forandringslystent blik på vores madsystem.

“Vi glæder os helt vildt til at tage del i festivalsæsonen - både som nysgerrige og videbegærlige deltagere og gæster og med vores egne madpolitiske events og samarbejder. Vi ser det som vores opgave at give overblik over og støtte op om de madfolk, der arbejder for at gentænke vores madsystem, og som vil inspirere og uddanne andre til at gøre det samme. Landets madfestivaler giver anledning til skønne madoplevelser, men de giver også en platform, hvor vi kan engagere, inspirere og begejstre til undren, kritisk stillingtagen - og vigtigst af alt handling,” siger Madlands stifter Marie Sainabou Jeng.

Sidder du, din virksomhed eller din organisation med en spirende idé til et event, du drømmer om at give et ekstra skub ud over rampen, så tag endelig fat i os ved at skrive til Augusta på augusta@koalitionkbh.dk, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan bakke op om hinanden i en tid, hvor der er mere brug for samarbejde og kollektiv støtte end længe.

Vi glæder os til at høre fra jer - lad os sammen skabe en fantastisk festivalssæson.