fbpx
Category Nyheder

Vær med til at sætte dagsordenen og gør dit samfundsansvar gældende gennem Madland Program. Vi samler jer, der gentænker madsystemet på tværs af jordbrugere, landmænd, fiskere, producenter, købmænd, kokke, medie- og madfolk og madborgere. Vil du tage aktiv del i Madland Program 2024, så kom med til vores programmøde 22. februar og hør, hvordan du slutter dig til Madland Koalition: Gentænk København som Madby.

Hvor står København som en grøn, cirkulær og retfærdig madby, og hvordan spiser vi og arbejder for et gentænkt levende og samfundsansvarligt madsystem? Med støtte fra Københavns Kommune stifter Madland nu en koalition af aktører, der arbejder for København som gentænkt madby, og som vil styrke madforbindelsen mellem by og land. Du står på vores invitationsliste, fordi vi mener, at du i dit virke arbejder for et gentænkt madsystem. Så har du ikke allerede tilmeldt dig programmødet, så læs med.

Madland er sat i verden for at samle og sætte scene til dem, der gentænker madsystemet. Festival og folkemøder er vidunderlige rammer at mødes i, men som samlingspunkt vil vi året rundt tage vigtige samtaler, blive klogere på mad og mennesker og inspirere og invitere samfund og omverden til gentænkning.
Derfor søsætter vi et program for hele året, hvor vi samler visionære madfolk i koalitioner, så vi i fællesskab fortsat kan invitere indenfor og udenfor til samtaler, studieture, laboratorier og programmøder og kan publicere podcasts, artikler, magasin, nyhedsbreve og dele i vores sociale medier. I 2024 stifter vi Madland Koalition: Gentænk København som madby og Madland Koalition: Det globale syd.

Vilje og virke for et mere samfundsansvarligt madsystem

At madsystemet skal gentænkes er evident. Viljen bag programmet er at inspirere og begejstre til undren såvel som handling. Vi vil forbinde og ruste professionelle madfolk såvel som madborgere til at tage aktiv stilling til ansvar og indflydelse i madsystemets forandring bl.a. ved at de møder dem, der går forrest. Det er dig. Kom med og tag del. Vi rækker ud til dig og en mangfoldig række af virksomheder, organisationer, eksperter og videnspersoner på tværs af madsystemet med en invitation til at slutte sig til det fælles program for Madland Koalition: Gentænk København som madby, hvor vi gennem møder, medier og viden arbejder for handling og problemløsning.

Læs mere og tilmeld dig programmødet 22. februar kl. 8.30-11.00 i Ungdommens Demokratihus i København lige her. Tilmelding senest 20. februar. Kan du ikke deltage i mødet, kan du ved tilmelding tilkendegive, hvis du gerne vil kontaktes og høre mere.

Madland Koalition: Gentænk København som madby er støttet af Københavns Kommune.